Gabi Gabi Author
Title: Striptease pentru minori. O profesoară s-a dezbrăcat pentru elevii ei
Author: Gabi
Rating 5 of 5 Des:
O profesoară de germană din Ungaria a şocat opinia publică după ce a dansat provocator pentru elevii săi de numai 15 ani. Profesoara a avut ...

O profesoară de germană din Ungaria a şocat opinia publică după ce a dansat provocator pentru elevii săi de numai 15 ani. Profesoara a avut o misiune foarte clară de la conducerea şcolii: ea trebuia să îi supravegheze pe elevii prezenţi la petrecerea de început de an. Copiii au întrebat-o dacă are curajul să danseze provocator. Profesoara nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a scos repede bluza şi a început să danseze doar în sutien, apoi şi-a descheiat pantaloni, în uralele copiilor.

Şocată de cele întâmplate, o colegă a intervenit, înainte ca femeia să rămână în lenjerie intimă. Părinţii copiilor sunt şocaţi de întregul incident. Ei au cerut conducerii şcolii să o concedieze pe tânără. Directorul a refuzat categoric, în ciuda presiunilor venite de la părinţi şi profesori.

El spune că nu o va demite pentru că este un dascăl valoros, extrem de important pentru instituţie. În plus, a spus directorul, profesoara nu a arătat mai mult decât arată orice femeie aflată pe plajă.

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

 
Top