Gabi Gabi Author
Title: Oraş invadat de zombi în ajunul Halloween-ului
Author: Gabi
Rating 5 of 5 Des:
Chiar în ajunul Halloween-ului, Nottingham-ul s-a umplut de zombi. O mulţime de fani ai lui Machael Jackson dar şi ai sărbătorii de Hallowee...

Chiar în ajunul Halloween-ului, Nottingham-ul s-a umplut de zombi. O mulţime de fani ai lui Machael Jackson dar şi ai sărbătorii de Halloween au încercat să doboare recordul mondial pentru cei mai mulţi oameni care au dansat simultan pe celebra melodie "Thriller". Recordul precedent a fost stabilit în Pennsylvania, unde 1.124 de oameni au dansat pe cunoscuta melodie.
Organizatorii festivalului anual "GameCity" din Nottingham le-au asigurat celor care au dorit să se transforme în zombi pentru câteva ore costumele necesare şi machiajul, informează "Telegraph". În plus, cei prezenţi au fost învăţaţi să danseze pe ritmurile "Thriller"-ului. Directorul festivalului "GameCity", Iain Simons, a spus: "Avem adevărate truse de zombi. Învăţăm oamenii să meargă ca un zombi, sa vorbească ca un zombi şi chiar să danseze ca un zombi."
Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la lansarea celebrului videoclip "Thriller" al lui Michael Jackson a cărui variantă integrală durează 14 minute. Acesta a fost difuzat pentru prima oară în decembrie 1983 şi a devenit unul dintre cele mai cunoscute videoclipuri din lume.

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

 
Top