Gabi Gabi Author
Title: Primul pick-up Volkswagen, disponibil şi în Europa din 2010
Author: Gabi
Rating 5 of 5 Des:
Primul pick-up Volkswagen din istoria mărcii germane denumit SAR (Search And Rescue), va fi disponibil şi în Europa începând cu 2010. Vehicu...
Primul pick-up Volkswagen din istoria mărcii germane denumit SAR (Search And Rescue), va fi disponibil şi în Europa începând cu 2010. Vehiculul, deocamdată în stadiul de concept, prefaţează viitorul Volkswagen Robust, şi a fost prezentat pentru prima oară la Hanovra. Automobilul va fi fabricat, din 2009 în Argentina, la uzina Pacheco şi va fi disponibil, în afară de Europa, pe pieţele din America de Sud, Africa de Sud şi Australia.
Pick-up-ul german beneficiază de o platformă complet nouă, maşina măsurând 5,18 metri în lungime. Automobilul va putea transporta şi patru pasageri în condiţii de confort, în afara capabilităţilor sale utilitare. Despre motor nu se cunosc foarte multe detalii, însă se ştie că este un TDI care beneficiază de cea mai nouă tehnologie common-rail.
Versiunea de serie a lui SAR va fi prezentată de Volkswagen Vehicule Comerciale la sfârşitul lui 2009, el urmând a fi introdus iniţial pe pieţele din Europa, America de Sud şi Africa de Sud, urmând apoi să fie lansat la nivel global. Concurenţa directă a pick-up-ului german va fi reprezentată de modele Toyota Hilux, Nissan Navara, Isuzu D-MAX/Rodeo şi Mitsubishi L200.

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

 
Top