Gabi Gabi Author
Title: Ploaie de SMS-uri pentru cei care vor suna fără motiv la 112
Author: Gabi
Rating 5 of 5 Des:
Autoritatea Naţională pentru Comunicaţii a decis ca cei care apelează abuziv serviciul telefonic de urgenţă 112 să fie bombardaţi cu mesaje...

Autoritatea Naţională pentru Comunicaţii a decis ca cei care apelează abuziv serviciul telefonic de urgenţă 112 să fie bombardaţi cu mesaje cu următorul conţinut:""Aţi apelat abuziv serviciul de urgenţă 112. Veţi suporta rigorile legii".

Măsura va fi pusă în aplicare peste 30 de zile şi va fi utilizată timp de trei luni , informează "Evenimentul Zilei". Costurile mesajelor trimise de ANC vor fi plătite integral de operatorii de telefonie mobilă. După trecerea celor trei luni, în funcţie de impactul pe care măsura o va avea, reprezentanţii ANC vor decide dacă vor continua să o folosească sau vor implementa alte metode.

Această decizie a fost elaborată pentru a completa cadrul normativ necesar implementării soluţiei de localizare a apelantului agreate în cadrul Grupului de lucru format din MCTI, STS, ANC, Romtelecom şi operatorii de telefonie mobilă.
Reacții:

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

ABONATIVA LA CELE MAI TARI STIRI

 
Top