Gabi Gabi Author
Title: Echipaj al Serviciului Ambulanţă Cluj, acuzat că a lăsat o tânără să moară în stradă
Author: Gabi
Rating 5 of 5 Des:
Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă din judeţul Cluj este acuzat că a lăsat o femeie să moară în plină stradă, deşi ar fi putut să o salv...

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă din judeţul Cluj este acuzat că a lăsat o femeie să moară în plină stradă, deşi ar fi putut să o salveze. Tânăra de 20 de ani a fost victima unui accident rutier. Până la sosirea SMURD-ului însă prin zonă au trecut medicii de la Ambulanţă, care, din spusele martorilor a oprit doar câteva secunde pentru că transporta alt pacient la spital. Fata a murit pe şosea.

Tragedia s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 22.00, la ieşirea din localitatea Vâlcele. Şoferiţa de 20 de ani, care se afla în maşină cu părinţii ei, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de parapeţii care separă sensurile de mers. Martorii spun că, imediat după accident, în zonă şi-a făcut apariţia o salvare, care, cred ei ar fi salvat viaţa tinerei. Echipajul de pe ambulanţă a oprit să vadă care este starea victimei, însă nu i-a acordast nici măcar primul ajutor.

Cele trei victime au trebuit să aştepte intervenţia pompierilor şi a medicilor de la SMURD, dar medicii sosiţi nu au mai putut să salveze viaţa tinerei.

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

 
Top