Gabi Gabi Author
Title: Kingston Technology a lansat modulele de memorie HyperX DDR3 Triple-Channel de 2GHz
Author: Gabi
Rating 5 of 5 Des:
Kingston Technology a lansat memoriile de mare viteză de 2 GHz, într-o configuraţie „triple-channel”, special concepute pentru noile plăci d...

Kingston Technology a lansat memoriile de mare viteză de 2 GHz, într-o configuraţie „triple-channel”, special concepute pentru noile plăci de bază bazate pe platformele Intel X58. Noile memorii Kingston HyperX DDR3, de 2 GHz, sunt disponibile în kituri de câte 3 module de 1GB.

„Kingston este primul producător de memorii care lansează module DDR3 triple-channel, foarte rapide, de 2000MHz, concepute pentru platforma Intel cu voltaj redus. Toate kit-urile noastre triple-channel pot fi supuse overclocking-ului fie manual, fie prin selectarea profilurilor XMP, presetate. Modulele de 2 GHz au fost testate până la viteza de 2.000 MHz pe plăcile de bază ASUS P6T Deluxe, în timp ce plăcile de bază Intel DX58SO au atins viteze de până la 1600MHz”, a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, Kingston Technology Europe.

Pe lângă modulele de vârf de 2.000 MHz, portofoliul Kingston de kit-uri de memorii triple-channel include şi vitezele de 1.866 şi 1.800 MHz, respectiv 1.600 şi 1.375 MHz cu latenţe mici. Kiturile Kingston ValueRAM, de câte trei module de 1 GB sau 2 GB sunt dispobile la frecvenţe de 1333 MHz şi 1066 MHz.

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

 
Top