Gabi Gabi Author
Title: Înghețată cu excremente, la un restaurant din Australia
Author: Gabi
Rating 5 of 5 Des:
Un scandal de zile mari a izbucnit între o familie de turiști și proprietarii unui restaurant din Sydney. Familia i-a acuzat pe ospătarii lo...

Un scandal de zile mari a izbucnit între o familie de turiști și proprietarii unui restaurant din Sydney. Familia i-a acuzat pe ospătarii localului că le-ar fi pus excremente în înghețată după ce aceștia s-au plâns de zgomotul din restaurant.

Autoritățile au confirmat că, într-adevăr, înghețata care le-a fost servită membrilor familiei conținea urme de fecale. "Imediat după ce am băgat în gură bucata de înghețată, mirosul groaznic de fecale m-a făcut s-o scuip imediat într-un șervețel." a declarat pentru "Daily Telegraph" Jessica Whyte.

Înghețata cu excremente a fost servită la Coogee Bay, unul dintre cele mai populare hoteluri în rândul turiștilor. Reprezentanții restaurantului au negat în totalitate acuzațiile. Mai mult, pentru a-și demonstra nevinovăția, directorul restaurantului și bucătarul-șef au hotărât, din proprie inițiativă, să ofere probe de AND.

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

 
Top