Gabi Gabi Author
Title: Vietnam. Interzis la volan dacă eşti scund sau nu ai pieptul mare
Author: Gabi
Rating 5 of 5 Des:
Dacă mama natură nu te-a înzestrat cu un piept generos sau o statura impozantă, rişti să îţi pierzi permisul de conducere. Asta dacă te afli...
Dacă mama natură nu te-a înzestrat cu un piept generos sau o statura impozantă, rişti să îţi pierzi permisul de conducere. Asta dacă te afli în Vietnam, unde o lege spune că toate persoanele care au o circumferinţă a bustului mai mică de 60 de centimetri, sunt prea scunde, prea slabe sau prea firave, îşi vor pierde dreptul de a conduce bicicleta cu motor, principalul mijloc de transport de pe străzile vietnameze. În aceeaşi situaţie se află şi şoferii care suferă de sinuzită sau au ficatul mărit din cauza altor afecţiuni, anunţă telegraph.



 
 
Lege a provocat reacţii vehemente din partea mai multor vietnamezi, cu atât mai mult cu cât majoritatea locuitorilor acestei ţări au o înălţime medie de 155-165 centimetri şi greutăţi ce variază între 45 şi 70 de kilograme.
 
"Aceste propuneri sunt foarte caraghioase, iar poporul vietnamez ar putea să devină victima acestor glume", a declarat Quang Minh, un broker de la bursa din Hanoi. "Multe dintre femeile din Vietnam au bustul mic şi foarte mulţi dintre prietenii mei nu vor îndeplini aceste criterii", a adăugat Quang Minh.
 
Blogosfera vietnameză s-a umplut deja de comentarii acide la adresa iniţiativei legislative. "De acum înainte, sutienele din bandă adezivă vor fi articolele cel mai bine vândute din ţară", a declarat Bo Cu Hung, un blogger renumit din oraşul Ho Chi Min.

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

 
Top