Gabi Gabi Author
Title: Steaua superofensivă
Author: Gabi
Rating 5 of 5 Des:
Dorinel Munteanu vrea să folosească în derbyul de mîine o formulă cu 5 jucători de atac Dorinel Munteanu atacă în Ştefan cel Mare! Planurile...
Dorinel Munteanu vrea să folosească în derbyul de mîine o formulă cu 5 jucători de atac
Dorinel Munteanu atacă în Ştefan cel Mare! Planurile noului antrenor al roş-albaştrilor au fost dezvăluite la antrenamentele din această săptămînă. Deşi e de numai 4 zile tehnicianul Stelei, "Neamţul" va modifica radical tactica pe care o folosea predecesorul său, Lăcătuş. Cum anume?


Sistem 4-3-3
Dorinel a observat că atacul este unul dintre punctele nevralgice ale echipe. Tactica lui Lăcătuş, 4-2-3-1, cu Arthuro, Kapetanos sau Stancu vîrf împins, va fi transformată acum într-un 4-3-3, cu atacantul de careu ajutat de doi oameni de viteză.


Un singur închizător
Apărarea rămîne neschimbată, modificările apar de la mijloc în sus. Munteanu va renunţa la "clasicul" cuplu de închizători. Cum Rădoi şi Ovidiu Petre au probleme medicale, Steaua va avea mîine seară un singur mijlocaş la acoperire, pe Lovin.


Stancu, două variante
Bogdan Stancu e golgeterul echipei în acest sezon (4 reuşite), însă prestaţiile sale nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, el intrînd recent şi în vizorul lui Gigi Becali. Arthuro, pus la zid de patron, s-a antrenat tot cu prima echipă şi Dorinel are de ales între brazilian şi Stancu pentru postul de vîrf împins. Varianta 2: atacantul venit de la Urziceni ar putea fi reprofilat ca extremă.


Dorinel Munteanu, antrenor Steaua
"De cînd am preluat echipa mă concentrez doar la meciul cu Dinamo. Trebuie să ne pregătim foarte bine. Contează punctele, dar dacă facem şi spectacol, cu atît mai bine"

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

 
Top