Gabi Gabi Author
Title: Marea Britanie. Un bărbat a băut apă până i-a plesnit inima
Author: Gabi
Rating 5 of 5 Des:
Dacă bei prea multă apă, poţi muri. Asta a aflat pe propria piele un bărbat din Marea Britanie care a fost găsit mort după ce a băut o canti...
Dacă bei prea multă apă, poţi muri. Asta a aflat pe propria piele un bărbat din Marea Britanie care a fost găsit mort după ce a băut o cantitate enormă de apă. Andrew Else, în vârstă de 51 de ani, suferea de o boală psihică şi credea că dacă bea foarte multă apă, boala de stomac de care suferea încă din tinereţe se va ameliora.



Bărbatul a fost găsit fără viaţă lângă un furtun din curtea azilului în care locuia, informează "Daily Mail". Apropiaţii bărbatului au povestit că acesta obişnuia să-şi stingă setea direct de la robinet sau de la furtunul din curte. Patima Silima, directoarea azilului la care era internat bărbatul, a declarat că angajaţii au făcut tot posibilul pentru a-l opri pe bărbat să bea cantităţi enorme de apă.

Fratele bărbatului, Stephen Else, a declarat că Andrew era dependent de apă de peste 30 de ani. Acesta descoperise că dacă bea multă apă, durerile provocate de boala de stomac de care suferea se ameliorează. În urma autopsiei, medicii de la Spitalul Royal Berkshire din Reading au ajuns la concluzia că, într-adevăr, inima bărbatului a cedat deoarece acesta abăut o cantitate foarte mare de apă.

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

 
Top